Klant: VinTech Diensten: Website, Seo Jaar: 2017

VinTech is een website met het laatste technieuws. De oude website van VinTech was aan vervanging toe. De website van VinTech werkt volledig op het WordPress CMS. De website is ook responsive en dus geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Om nog meer voorbereid op de toekomst te zijn, is AMP toegevoegd aan de website om de website zo snel mogelijk te laden voor mobiele gebruikers.

 Wat is AMP?     AMP is een toepassing die er voor zorgt dat websites op mobiele apparaten zeker 3 keer zo snel laden. Dat komt omdat een AMP-pagina geen zware geprogrammeerde codes op de achtergrond draait. Dat geeft een boost aan de mobiele gebruiksvriendelijkheid.

Social media 

Doordat op de website alleen artikels geplaatst worden. Is het proces van berichten plaatsen op social media geautomatiseerd. Waardoor er weinig werk zit in het onderhouden van de social media kanalen zoals Instagram en Facebook.

SEO

De seo op de website van Vin-Tech.nl is een stuk verbeterd, waardoor de website hoger in Google komt. Door gebruik te maken van breadcrumbs en een goede structuur in de website.