Wil je met jouw website bovenaan in Google komen te staan? Wanneer mensen zoeken naar je dienst of product? Door gebruik te maken van SEO-optimalisatie kan ik dit verbeteren voor je website.

Wat betekent Seo

Seo betekent in het Engels search engine optimization. Naar het Nederlands vertaald is dat zoekmachine optimalisatie. Om te beginnen is het handig om wat achtergrond informatie te weten over zoekmachine optimalisatie.

Om te beginnen is seo verdeeld in twee verschillende onderdelen. Namelijk On-page en Off page. De belangrijkste en waar je het meest aan kan doen is on-page seo. Mijn tip is dan ook om vooral daarop te focussen, omdat je daar zelf het meest aan kan doen. On-page seo zijn alle factoren op je eigen website. Wil je zelf beginnen met seo, bekijk dan dit artikel.

Concurrentie

De kans is groot dat je concurrentie allang bezig is met seo optimalisatie. Wanneer je dat nog niet doet, bestaat de kans dat je concurrent online grote stappen ze. Alle websites bovenaan in Google hebben dat te danken aan zoekmachine optimalisatie. Bovenaan komen kost tijd en gaat nooit vanzelf. Zonder SEO gaat je bedrijf niet aan de top komen.

  • Een hogere positie zorgt voor meer bezoeker naar je website
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten.
  • Je website wordt gezien als betrouwbaar