Hoeveel kost een website?

De prijs verschilt heel erg per project. Factoren die meetellen zijn tijd, aantal functies, type functies en mobiele vriendelijkheid. Om je een nauwkeurige schatting te kunnen geven, zal ik meer informatie moeten weten over jouw project.

Met welk platform bouw je de websites?

Ik bouw al mijn websites op het open-source Content Management Systeem (CMS) platform genaamd WordPress. Met WordPress is het makkelijk om informatie op je website aan te passen.

Hoe ga je om met betalingen?

De betalingen gaan altijd in drie keer. Nadat het ontwerp klaar is, vervolgens als de website ontwikkeld is en als laatste als de website online staat.

Zijn je ontwerpen gekochte templates?

Nee, veel webdesigners gebruiken “thema’s” om hun website te maken. Zelf maak ik geen gebruik van thema’s. Dat komt, omdat een thema vaak vol met opties zit, wat de laadtijd van je website slecht maakt. Hier heb je geen last van met een op maat gemaakte WordPress website. Ik ontwerp en programmeer elke website zelf. Dit doe ik om ervoor te zorgen dat alle wensen van de klant, erin verwerkt kunnen worden. Om zo het beste resultaat eruit te halen. Alle website die ik maak zijn daarom ook volledig uniek.