Klant: Marco Olieman

Oplevering: 2019

Marco Olieman is een hovenier uit Boskoop. De website van Hovenier Marco Olieman was verouderd en paste niet meer bij de huisstijl. Dus tijd voor een nieuwe website. Ik heb een moderne website gedesignd die weer volledig mee kan met deze tijd.

De website geeft nu een duidelijk overzicht van alle diensten die Marco Olieman als hovenier te bieden heeft. De diensten pagina’s zijn ingedeeld in tuinaanleg, tuinonderhoud, tuin renovatie en winteronderhoud. Per losse pagina zijn alle mogelijkheden duidelijk onder elkaar te vinden met tekst en foto’s.

Klanten krijgen een beter beeld van wat er mogelijk is. Om daarna gelijk contact op te nemen. De website is geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google. Het beeld van het bedrijf klopt nu beter, omdat offline en online nu goed op elkaar aansluiten.

Het design is simpel gehouden om voor zo min mogelijk verwarring te zorgen. Ook is het design van de website gericht op conversie. Dit heb ik gedaan door de contact knop eruit te laten springen, waardoor die beter te onderscheiden is. Klanten nemen dan sneller contact op.