Overzicht diensten

Met mijn verschillende diensten kan ik je helpen met het behalen van je doel. Het verbeteren van je online uitstraling en vindbaarheid. Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Ik maak verschillende soorten websites waaronder bedrijfswebsites, webshops en marketing website.


Wordpress website op maat laten maken boskoop

WordPress Website

Om ervoor te zorgen dat je website perfect aansluit bij je bedrijf, maak ik al mijn websites op maat. Hierdoor kan ik de perfecte oplossing verzorgen. Door de website volledig op maat te maken, zijn er geen beperkingen in functionaliteiten. Die zijn er wel met een standaard thema. Het ontwerp is uniek en gericht op gebruiksvriendelijkheid en conversie.

WordPress onderhoud

Geen tijd om zelf je WordPress website bij te houden? Laat jouw WordPress website onderhouden door een specialist, dan hoef je nooit meer zorgen te maken over het onderhoud. Zo dat je altijd een stabiele en veilige website hebt.

Seo optimalisatie

Door gebruik te maken van Seo optimalisatie. Kan ik je helpen om bovenaan in Google te komen, en daardoor meer bezoekers uit Google te halen. Maar ook wordt je bedrijf betrouwbaarder. Dat komt omdat bezoekers vaak blindelings vertrouwen op de Google resultaten die bovenaan staan.

Website snelheid optimalisatie

Mensen zijn al ongeduldig en websitebezoekers vaak al helemaal. Binnen een paar seconden bepaalt je bezoeker of die blijft of niet. Website snelheid optimalisatie helpt dus mee aan de gebruiksvriendelijkheid van je website. Dat betekent dat het meer dan ooit de moeite loont om je website snelheid te optimaliseren.