Om ervoor te zorgen dat je website perfect aansluit bij je bedrijf. Maak ik al mijn websites op maat, om zo de perfecte oplossing te verzorgen. Doordat de website volledig op maat gemaakt wordt zijn er geen beperkingen in functionaliteiten die er wel met een standaard template zijn.

  • Uniek ontwerp
  • Goed vindbaar in Google
  • Gebruiksvriendelijk

De WordPress website wordt zo gemaakt dat je alle informatie op de website zelf makkelijk kan aanpassen. Als je daar geen tijd voor hebt, kan ik je altijd helpen door een onderhoudspakket af te sluiten. Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen, richt ik me ook op de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Wordpress webdesigner boskoop

De websites die ik maak zijn responsive. Dat betekent dat de website mee schaalt met het apparaat dat je gebruikt.

Een voordeel van een responsive website, is dat het zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid van je website. Google vindt gebruiksvriendelijke website belangrijk. Daarom wordt je website door Google beloond met een hogere positie in de zoekresultaten.

Snelheid

Google vindt de snelheid van je website belangrijk, omdat het bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid ervan. Hoe sneller de website is, hoe hoger je in de zoekresultaten komt.  Hiermee heb je een voorsprong op de concurrentie.

Maar ook de laadsnelheid op je mobiel is belangrijk. Een mobielvriendelijke website heeft dus ook een snelle laadtijd nodig. Bezoekers die via een  smartphone op je website komen. Daarom doe ik er alles aan om jouw website ook op mobiel zo snel mogelijk te maken.

wordpress website laten maken snelheid

Waarom WordPress ? 

Wat is WordPress precies? WordPress een een CMS. Een CMS is een systeem om de content op je website te onderhouden. Waarom kies ik voor WordPress? De eerste reden is dat WordPress veruit het populairste CMS ter wereld is met een marktaandeel van meer dan 25 procent. De tweede reden is dat er met WordPress overal wel een oplossing voor is. Het maakt niet uit wat je wilt met WordPress. Er zijn altijd wel mogelijkheden om het gewenste resultaat te bereiken. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een social media platform, community platform, webshop en een ook natuurlijk een website.