Klant: Willemstein Hoveniers

Oplevering: 2023

Doel

Het doel van dit project was het maken van een moderne en vooral unieke website voor Willemstein Hoveniers, een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van duurzame tuinen.

Aanpak

Om dit doel te bereiken, is er veel samengewerkt met Willemstein Hoveniers om hun specifieke wensen en eisen vast te stellen. Daarna is op basis daarvan een ontwerp gemaakt. Waar na een aantal feedback rondes een modern ontwerp uitgekomen is. De website is ontwikkeld met het gebruik van WordPress en responsive design, zodat deze goed zichtbaar is op zowel desktop als mobiele apparaten. Om de bezoekers aantallen van de vorige website goed vast te houden is dezelfde website structuur overgenomen. Zodat er zo min mogelijk bezoekers verloren gingen.

Resultaat

Het resultaat van dit project is een moderne en unieke website voor Willemstein Hoveniers, die perfect aansluit bij de visie en boodschap van het bedrijf. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor bezoekers makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Bovendien is de website volledig responsive, zodat deze goed zichtbaar is op alle apparaten.

Conclusie

De nieuwe website voor Willemstein Hoveniers is er een belangrijk middel dat bijdraagt aan de bekendheid van het bedrijf. Het is een website goed aansluit en die hen op een mooie manier informeert over de diensten van Willemstein Hoveniers.