Klant: Jaco van Leeuwen

Jaar: 2021

Voor Jaco van Leeuwen heb ik een uitgebreide webshop mogen maken. Jaco van Leeuwen is begonnen met het keuren van hijs- en hefmiddelen. Dat is uiteindelijk uitgegroeid tot het verkopen van een compleet assortiment op het gebied van Hijs- en Heftechniek, Klimmaterieel, Valbeveiliging en nog veel meer.

Het probleem met de vorige webshop was dat het veel tijd kostte om de orders te verwerken. Er zat namelijk nog geen CMS achter. Het ontwerp was na de jaren ook verouderd. Wat voor verwarring zorgde was dat de website en webshop door elkaar heen verweven zat. Voor elke product maat was een losse product pagina, hierdoor waren er ontzettend veel losse product pagina’s. Wat leiden tot een onoverzichtelijke webshop.

De nieuwe webshop heeft een duidelijk en strak ontwerp. Hierdoor komt de webshop betrouwbaarder over voor bezoekers. Doordat de webshop met Woocommerce gemaakt is, zijn de orders makkelijker te verwerken. Er staan nog steeds veel producten op alleen is het nu verwerkt als variatie product. Er is niet meer voor elke product maat een losse product pagina nodig. Waardoor producten makkelijker te vinden zijn.

Onze webshop was toe aan een nieuw jasje en nieuwe techniek. Voor ons stond al vast dat we WordPress met Woocommerce wilden gebruiken. Vincent heeft op een deskundige manier de vertaling van onze wensen omgezet in de webshop zoals die er nu is. Het was geen gemakkelijke taak en van onze kant wisselden we nogals eens van gedachten. Vincent is gelukkig heel flexibel en pakte alles prima op! Dankjewel Vincent van Ingen!

Jan van Leeuwen