Klant: Surfire

Oplevering: 2020

De uitdaging

Surfire biedt coaching programma’s aan voor jongeren die problemen hebben, zich niet begrepen voelen of door ontspoord gedrag in moeilijkheden zijn gekomen. De coaching trajecten worden voor een groot gedeelte gedaan in de natuur. De doelgroep van de website is jongens tussen 16 – 25 jaar.

Er moest een website ontworpen en ontwikkeld worden die uniek zou zijn en avontuurlijk overkomt. Op deze manier moest de website goed aansluiten bij de doelgroep. Daarnaast moet de website goed bruikbaar zijn op mobiel en een snelle laadtijd hebben.

Resultaat

Het is een website geworden met een unieke uitstraling. De website heeft een avontuurlijk ontwerp. Dit is belangrijk, omdat de coaching voor een groot gedeelte in de natuur gebeurt.

De website geeft op een duidelijke en overzichtelijke manier informatie over wat Surfire is en wat het doet. Daarnaast is het erop gericht dat mensen uiteindelijk inschrijven voor de trainingen. Dit was een leuk project om te doen, omdat je heel goed een bepaald gevoel kan meegeven aan de bezoekers van de website.