Tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer als het gaat om webdesigners. In elke plaats zijn zo’n 5 webdesigners te vinden. Daardoor is het als ondernemer best lastig om de juiste webdesigner te vinden. Want waar moet je nou precies op letten bij het zoeken naar de juiste webdesigner?

Daar wil ik graag bij helpen, vandaag zal ik een paar tips delen om de zoektocht naar de juiste webdesigner wat makkelijker te maken.

Website van de webdesigner

Een webdesigner kan je natuurlijk het best beoordeelden op z’n eigen website. Als de website van het bedrijf er al niet goed uitziet, hoe moeten ze dan jouw website goed gaan maken? Voor een webdesign bedrijf is hun website niet alleen het gezicht, maar letterlijk wat ze kunnen ontwerpen en ontwikkelen.

Als ondernemer wil ga je natuurlijk niet een webdesign bedrijf inhuren dat zelf een slechte website heeft. Of een website heeft gemaakt met een thema. De eigen website van de webdesigner of webdesign bedrijf zegt al vrij veel over hoe goed het bedrijf is.

In de website van het bedrijf kun je vaak ook een soort style terugzien. Natuurlijk hoeft je bedrijf er niet volledig op aan te sluiten. Maar als het webdesign bedrijf een website heeft met rustige en niet al te nieuwe website heeft, moet je geen super modern en stoere website gaan verwachten.

hoe match je met je webdesigner, vindt de het juiste webdesign bedrijf dat bij jouw past.

Eerdere projecten

Uit eerdere projecten van een webdesigner kan je goed zien in welke sectoren die al eerder projecten gedaan heeft. Het is natuurlijk een voordeel als het bedrijf al ervaring heeft in jouw specifieke sector.

Waar je bij eerder werk ook op moet letten is het volgende. Is het alleen een overzicht van wat het project was en hun rol erin of laten ze ook zien hoe ze het probleem van klant opgelost hebben. Na het zien van het eerder werk kun je vaak wel beslissen of je contact wil opnemen.

Communicatie

Wil je dat een project goed verloopt? Daar is communicatie een belangrijk onderdeel in. In de begin fase kun je vaak al goed merken of dat goed gaat. Hoe snel reageert een bedrijf als je contact opneemt? Vraag je af of het bedrijf jouw problemen kan oplossen.

5 manieren om de beste webdesigner te vinden

Reviews

Als laatst kan je ook nog kijken naar reviews op hun website of in Google. Als het goed is laat het bedrijf hun reviews duidelijk zien. Als dat niet zo is, kun je er altijd naar vragen. Reviews kunnen de overtuigende factor zijn in de beslissing of een webdesigner bij jouw project past.

Heb je vragen over dit artikel, laat het dan weten in de reacties. Als je denkt dat ik geschikt ben voor jouw project neem dan gerust contact op.